Bulgarian English Dutch Polish Romanian Ukrainian
079 303 00 82 1010 New York, NY 10018 US Monday - Thursday 09:30-16:30 | Fri 09:30-14:00 Maandag - Donderdag 09:30-16:30 | Vrijdag 09:30-14:00 Poniedziałek - Czwartek 09:30-16:30 | Piątek 09:30-14:00
Bulgarian English Dutch Polish Romanian Ukrainian


Professioneel Uitzendbureau

- Vaste banen en seizoensbanen
- Grote selectie van aanbiedingen
- Geen leeftijdsbeperkingen voor jongeren
- Solliciteer vandaag - begin morgen!
PURCHASE NOW
Contact Form
[ist_form_dresser showupload="false" required="name, email" receiver='sales@strony123.com' sendlabel='SEND' redirection='/thankyou/' ] [/ist_form_dresser]

  Contactformulier
  Jobaanbiedingen

  Lorem Ipsum
  Lorem Ipsum
  Lorem Ipsum
  Lorem Ipsum
  Lorem Ipsum
  Lorem Ipsum
  Lorem Ipsum
  Lorem Ipsum

   Contact Form
   In 3 eenvoudige stappen naar je droombaan!

   Als je op zoek bent naar een baan, dan is ons bureau het bureau dat je nodig hebt.
   Deze drie eenvoudige stappen zullen je helpen om je droomjob te vinden!
   1

   Vind de beste jobaanbieding voor jou

   Tussen alle aanbiedingen op onze website vind je zeker iets voor jou! Blader door onze database met vacatures en kies de baan die aan jouw eisen voldoet.

   2

   Praat met onze consultant

   Als je een vacature hebt geselecteerd en het formulier hebt ingevuld, krijg je een telefoontje van onze specialist. Hij zal alle details met je bespreken en een verder actieplan voorstellen.

   3

   Begin uw nieuwe baan!

   Als u tevreden bent met de arbeidsvoorwaarden, zit er niets anders op dan te beginnen aan een nieuw avontuur in uw droombaan!

   Ik ben een

   KANDIDAAT

   Blader en zoek naar vacatures die bij u passen!

   REGISTREREN ALS KANDIDAAT

   OVER PAY-SEND

   Pay-Send BV is opgericht in 2017. Wij groeien in een zeer snel tempo door de behoeften van de werknemer professioneel af te stemmen op de verwachtingen van de werkgever en vice versa. Wij zijn actief in de sectoren tuinbouw, logistiek en producten en breiden snel uit naar nieuwe markten om aan de vraag naar meer gekwalificeerd personeel te voldoen. Wie bij ons in dienst komt, kan rekenen op een Nederlands contract, alle toeslagen en een vergoeding voor woon-werkverkeer.

   CERTIFICATEN

   Wij zijn aangesloten bij de NBBU, waardoor onze medewerkers onder de CAO vallen. Wij zijn SNA gecertificeerd, waardoor wij garant staan voor het hoogste niveau van dienstverlening.

   WERKNEMERS

   Zoek jij een baan die bij je past, maar is het lastig om dé geschikte werkgever te vinden? Pay-Send helpt je graag!

   Wij bij Pay-Send werken met bedrijven die gespecialiseerd zijn in verschillende sectoren, denk aan: tuinbouw, logistiek, techniek, industrie, etc. Onze partners bieden uitdagende banen waar jij jezelf kan ontwikkelen. Regelmatig spreken wij nieuwe werknemers die opzoek zijn naar periodiek werk, opgelost! Wij werken met veel bedrijven die naast langdurige medewerkers ook opzoek zijn naar nieuwe toppers voor de pieken en dalen! Er is dus voldoende werkgelegenheid in verschillende sectoren… Onze kennis en connecties in deze marktbranches maakt het ons eenvoudig om hét bedrijf te zoeken die bij jou past. Eenmaal werkzaam binnen een bedrijf blijven wij betrokken in de samenwerking tussen jou en je werkgever.

   Wie zoeken wij?

   Wij zoeken enthousiaste, leergierige en gemotiveerde vakmensen! De bedrijven met wie wij samenwerken zijn voortdurend opzoek naar nieuw en flexibel talent. Ben jij geïnteresseerd? Check dan snel onze openstaande vacatures! Ben jij dus opzoek naar een baan waar je je mouwen op kan stropen en gelijk aan de slag kan? Dan zien wij jou graag bij ons over de vloer!

   Solliciteren en dan?

   1 Je reageert op een vacature, belt ons, of vult het inschrijfformulier in.
   2 Binnen 1 werkdag ontvang jij een reactie. (Indien je ons belt maken wij direct een afspraak!)
   3 Wij zien jou graag op ons kantoor voor ons eerste kennismakingsgesprek.
   4 Match? Welkom!

   Ben jij al enthousiast geworden om te komen werken bij Pay-Send?

   Solliciteer dan gauw en dan zien wij jou snel bij ons op kantoor!

   WERKGEVERS

   Seizoensarbeid, extra handen of langdurige ondersteuning nodig voor in de tuinbouw, logistiek, techniek, industrie of een andere branche?

   Wij bij Pay-Send zijn gespecialiseerd in het uitzenden van krachten binnen verschillende branches en functies. We werken met een groot netwerk aan gemotiveerd personeel, die snel inzetbaar zijn. Van productiemedewerkers tot bedrijfsleiders, vraag maar raak! Kennis hebben van jouw bedrijf en betrokken zijn bij onze krachten is ons uitgangpunt om een sterke arbeidsrelatie tussen werknemer en werkgever te creëren.

   Wat doen wij?

   Wij koppelen de juiste mensen aan de juiste bedrijven. Om verzekerd te zijn van een goede match houden wij in veel gevallen een intakegesprek met zowel werknemers als werkgevers. Wanneer het tot een arbeidsrelatie komt houdt het voor ons niet op. Wij blijven geïnteresseerd in hoe de samenwerking aan beide kanten verloopt en bevalt.

   Waarom uitzendkrachten?

   Heb jij als werkgever te maken met pieken in de markt en is een wervingsprocedure voor nieuw personeel te tijdrovend? Dan ben je bij ons aan het goede adres! De vraag naar flexibele medewerkers in verschillende branches is ontzettend groot. Seizoenarbeiders, extra handen en langdurige ondersteuners zijn altijd welkom, dat weten wij als geen ander! Ook tijdens de seizoen stop of periodiek werk is afschalen belangrijk, geen probleem bij Pay-Send! Daarom zijn uitzendkrachten dé oplossing als jij opzoek bent naar flexibele toppers om jouw team te versterken. Als jij kiest voor Pay-Send liggen alle werkgeversrisico’s bij ons. Je loopt geen enkel financieel risico. Zo krijg jij ruimte in jouw bedrijfsvoering en het richten op jouw nieuwe personeel.

   Waarom Pay-Send?

   Wij zoeken de juiste werknemer die past binnen jouw bedrijf en vacature. In drukke periodes anticiperen wij effectief om jouw bedrijf snel en extra personeel te kunnen voorzien. Wij vinden een sterke relatie tussen Pay-Send, de werknemer en de werkgever enorm belangrijk. Daarom zijn wij flink betrokken in het leren kennen van onze werknemers en werkgevers. Zo gebruiken wij onze kennis over jouw bedrijf en de branche waarin we ons specialiseren om dé persoon te vinden die het beste aansluit op jouw vacature. Kies je voor ons, dan kies je voor flexibiliteit en betrokkenheid!

   Wat zeggen de klanten?